Waarom heeft mijn baby een bijtspeeltje nodig?

Denk jij dat een bijtspeeltje gewoon maar een zoveelste ding is dat babywinkels jou willen aansmeren? Denk jij dat jouw baby geen bijtspeeltje nodig heeft? Think again!
Een bijtspeeltje heeft 2 functies: het is om op te bijten en het is om mee te spelen. Hieronder leg ik beide functies iets meer in detail uit.

Meer lezen

Veilige speenkoordjes: 5 dingen die jij moet weten!

Speenkoordjes worden ook wel ‘speenketting’, ‘tutjeskoord’ of ‘tuttenketting’ genoemd. Hoe je het ook wil noemen, je vindt ze in alle kleuren, maten en vormen, maar maakt een speenkoord nu precies veilig? In deze blog vertel ik 5 dingen die jij moet weten over veilige speenkoordjes!

Meer lezen

6 dingen die jij moet weten over siliconen kralen

Siliconen kralen worden in bijna al onze handgemaakte producten gebruikt. Vaak zijn mensen hier niet erg mee bekend en onbekend is onbemind. Maar dat stopt hier! Als jij ‘siliconen’ hoort, denk je wellicht eerst aan de siliconen voegen rond je sanitair en niet aan kralen die aan babyaccessoires zitten… Dat is niet erg, deze blog is er om jouw te leren dat wij een compleet ander soort siliconen gebruiken. De siliconen die wij gebruiken zijn helemaal veilig! Daarom is het belangrijk om even zes weetjes te delen over de siliconen kralen die wij gebruiken.

Meer lezen