Welkom bij Mie maakt!

Dit zijn wij

Hoi! Ik ben Sofie, het gezicht achter Mie maakt.

Ik heb 13 jaar als leerkracht in het secundair onderwijs gestaan en naarmate de jaren voorbij gingen, had ik het gevoel er altijd heel veel energie in te steken en er steeds minder voor terug te krijgen. Ik had daarom nood aan iets waarin ik mijn liefde kon steken en waarvoor ik ook liefde zou terug krijgen.

In mijn zoektocht naar een liefdevolle, creatieve uitdaging, vond ik Nancy van Tuttercare ®. Zij bracht haar liefde voor siliconen kralen helemaal tot bij mij. Ik voelde al snel dat ik hiermee iets moest doen. Want hoe fijn zou het zijn om alle baby’tjes te kunnen voorzien van accessoires op maat?

Ik herinner me dat ik dat miste toen Leon nog baby was. Ik had veel accessoires, maar allemaal van grote winkels/merken en eigenlijk nooit 100% wat ik wou. Ik wilde ervoor zorgen dat andere mama’s en papa’s wel kregen wat ze wilden. Dat ik tegelijk mijn creativiteit kon botvieren, was alleen maar mooi meegenomen. Ondertussen zijn wij bijna een jaar bezig en maak ik met plezier elke dag nieuwe creaties voor klein en groot: speenkoordjes, bijtspeeltjes, voedingskettingen, ritshangertjes, sleutelhangertjes en zelfs flessenstoppen en -openers. Alles wordt met veel liefde en zorg gemaakt. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, zijn we ook bedrukkingen beginnen doen.

Hiermee zijn we begonnen omdat we onze producten wilden verpakken in originele katoenen zakjes. Maar al snel voelden we dat we hiermee veel meer konden doen en dus wordt hier nog volop aan gewerkt.
Mijn allerliefste hubby tekent de ontwerpjes en ik maak nadien de bedrukkingen.

Over mijn hubby gesproken, dat is Kris. Een gedreven wetenschapper overdag en een artistiek tekenaar ‘s avonds. Dus best ook zeer creatief aangelegd. Hij steunt en ondersteunt mij bij alles. Samen hebben wij een pittige kleuter in huis, Leon. Hij is enorm kritisch, want hij vindt niet alles mooi wat mama maakt, maar dat is oké, ik vind het (meestal) heerlijk dat hij zo rechtuit is.

Wil je nog meer over ons als gezin weten? Volg ons dan zeker op Instagram.
Wist je trouwens dat wij als gezin al eens in de krant verschenen? De artikels kan je hier lezen:

Het Belang van Limburg: https://www.hbvl.be/cnt/dmf20230322_95416031
Het Nieuwsblad: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230322_95416031

*Beide artikels zijn hetzelfde 😉