Welkom bij Mie maakt!

Kralenadvies

Kralenadvies? Ja, kralenadvies!
Wij maken hoofdzakelijk accessoires met siliconen en houten kralen en omdat ons aanbod heel groot is, hebben wij ervoor gekozen om jou te adviseren waar nodig. Dit wil zeggen dat wij je helpen en begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Dit is een unieke service die ongetwijfeld een meerwaarde biedt voor jou!

Wij lichten hieronder de verschillende opties even toe.

1. Je maakt een afspraak bij ons

Tijdens een gezellige babbel en heel ongedwongen helpen wij je met de juiste kleurenkeuze.

Jij kan bij deze afspraak iets meebrengen waarop jij je kleurenkeuze wil baseren. Wij vergelijken dan onze beschikbare kleuren en maken samen met jou de beste keuze.

Heb je niks om je op te baseren, maar wil je gewoon de kleurtjes eens in het echt zien? Ook dan ben je bij ons meer dan welkom! We bekijken samen alle opties en maken in overleg de juiste keuze.

Hoe zo’n afspraak verloopt? Gewoon bij ons thuis aan de keukentafel, lekker gezellig met iets lekkers om te drinken en te knabbelen! Meer moet dat toch niet zijn?

2. Je maakt je keuze aan de hand van onze kralenkiezer

Heb je geen zin in een afspraak, maar wil je wel zelf je kralen kiezen? Geen probleem! Wij hebben al onze kralen gefotografeerd en hiervan een kralenkiezer gemaakt, zodat jij rustig thuis kan kiezen. Dat is uiteraard ook heel gezellig.

Houd er wel rekening mee dat niet alles waarheidsgetrouw op beeld kan vastgelegd worden. Uiteraard doen wij hiervoor ons uiterste best, maar het is niet eenvoudig. De kleuren op foto kunnen dus steeds afwijken van de realiteit.

De kralenkiezer kan je hier downloaden en raadplegen.
Voorlopig bevat deze enkel de beschikbare kleuren. De prints en figuren worden later nog toegevoegd.

Twijfel je toch nog over bepaalde kleurtjes? Stuur ons een berichtje en dan leggen wij de kleurtjes eens bij elkaar!

3. Je bezorgt ons een foto en wij kiezen voor jou

Heb je een item waarop jij de kleuren wil baseren? Dit kan gaan om een geboortekaartje, een knuffel, een meubelstukje, noem maar op! Bezorg ons een foto van goede kwaliteit van dit item en dan gaan wij aan de hand daarvan op zoek naar de best passende kleurtjes. Zo hoef jij helemaal niets te doen. Heerlijk, toch!

Wat na het kiezen?

Als jij jouw perfecte kraaltjes gekozen hebt, gaan wij voor jou aan de slag!

Wij maken dan voor elk product dat jij wenst drie verschillende ontwerpjes. Wij bezorgen jouw hiervan duidelijke foto’s, zodat jij kan kiezen. Nadien werken wij alles netjes af, zoals we dat altijd doen.

Wat kost dat allemaal?

Niks! Eender welk soort advies je kiest, het is steeds kosteloos en zonder aankoopverplichting!
Nee, er zit hier geen addertje onder het gras.

Wat wij doen, doen wij met liefde. Advies geven hoort erbij en dat rekenen wij dus niet aan. Je bent nadien ook niet verplicht om het product aan te kopen.

Heb je toch nog twijfels of vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren! Dit kan eenvoudig via de chat (WhatsApp), via het contactformulier of via mail! Wij helpen je steeds zo goed en zo snel mogelijk verder!