Welkom bij Mie maakt!

Kralenadvies

De juiste kraal kan echt het verschil maken

Kralenadvies? Ja, kralenadvies!
Wij maken hoofdzakelijk accessoires met siliconen en houten kralen en omdat ons aanbod heel groot is, hebben wij ervoor gekozen om jou te adviseren waar nodig. Dit wil zeggen dat wij je helpen en begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Dit is een unieke service die ongetwijfeld een meerwaarde biedt voor jou!

Wij lichten hieronder de verschillende opties even toe.

1. Je maakt je keuze aan de hand van onze kralenkiezer

Weet jij wat je wil? Heb je geen zin in een afspraak? Wil jij zelf je kralen kiezen? Geen probleem! Wij hebben (bijna) al onze kralen gefotografeerd en hiervan een kralenkiezer gemaakt, zodat jij rustig thuis kan kiezen.

De kralenkiezer kan je hier downloaden en raadplegen.
Voorlopig bevat deze enkel de beschikbare kleuren, de beschikbare prints en een groot deel van onze figuurkralen. Alle ‘standaardfiguren’ zoals hartjes, sterretjes, bloemetjes, e.d. staan hier niet in. Wil je deze graag in beeld zien, stuur ons dan even een berichtje!

Twijfel je toch nog over bepaalde kleuren of combinaties? Stuur ons een berichtje en dan leggen wij de kralen eens bij elkaar!

Houd er wel rekening mee dat wij geen professionele fotografen zijn. Uiteraard doen wij hiervoor ons uiterste best om alles zo correct mogelijk op beeld te krijgen, maar het is niet eenvoudig. De kleuren op foto kunnen dus steeds afwijken van de realiteit.

2. Je maakt een afspraak bij ons

Weet je niet goed wat je wil? Ben jij een eeuwige twijfelaar? Zie je de kralen liever eens in het echt? Dat kan tijdens een gezellige babbel in huiselijke sfeer. Maak gewoon een afspraak bij ons en wij helpen je met veel liefde en plezier!

Jij kan tijdens deze afspraak iets meebrengen waarop jij je kleurenkeuze wil baseren. Wij vergelijken dan onze beschikbare kleuren en maken samen met jou de beste keuze.
Heb je niks om je op te baseren? Ook dan helpen we jou en bekijken we samen alle opties en maken we samen de juiste keuze.

Hoe zo’n afspraak verloopt? Gewoon bij ons thuis aan de keukentafel, lekker gezellig met iets lekkers om te drinken en te knabbelen! Meer moet dat toch niet zijn?

3. Je bezorgt ons een foto en wij kiezen voor jou

Weet je niet wat je wil? Heb je geen tijd om een afspraak te maken? Heb je geen tijd of zin om onze kralenkiezer te doorlopen? Misschien heb je wel een item waarop jij de kleuren wil baseren? Dit kan gaan om een geboortekaartje, een knuffel, een meubelstukje, noem maar op! Ook dan kunnen wij jou helpen! Bezorg ons een foto van goede kwaliteit van dit item en dan gaan wij aan de hand daarvan op zoek naar de best passende kleurtjes. Zo hoef jij helemaal niets te doen. Heerlijk, toch!

Wat na het kiezen?

Als jij jouw perfecte kraaltjes gekozen hebt, gaan wij voor jou aan de slag!

Wij maken dan voor elk product dat jij wenst verschillende ontwerpjes. Wij bezorgen jouw hiervan duidelijke foto’s, zodat jij kan kiezen. Wij blijven bovendien ontwerpjes maken tot jij 100% tevreden bent. Pas als jij zegt ‘yes, dit is het’, werken wij alles netjes af, zoals we dat altijd doen.

Wat kost dat allemaal?

Niks! Eender welk soort advies je kiest, het is steeds kosteloos en zonder aankoopverplichting!
Nee, er zit hier geen addertje onder het gras.

Wat wij doen, doen wij met liefde. Advies geven hoort erbij en dat rekenen wij dus niet aan. Liefde geven is toch ook gratis? 😉

Heb je toch nog twijfels of vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren! Dit kan eenvoudig via de chat (WhatsApp), via het contactformulier of via mail! Wij helpen je steeds zo goed en zo snel mogelijk verder!