Welkom bij Mie maakt!

Veelgestelde vragen

Zijn jullie creaties veilig?

Ja!
Onze speenkoorden en bijtspeeltjes worden uitsluitend gemaakt met kralen die voedselveilig zijn gekeurd voor de Europese markt. Dit wil zeggen dat we hierbij enkel werken met siliconen kralen vrij van giftige stoffen en houten kralen van onbehandeld beukenhout. Bovendien volgden wij een veiligheidscursus, zodat wij weten aan welke veiligheidseisen creaties voor baby’s en kleine kindjes moeten voldoen.
Opgelet: In andere producten worden mogelijks kralen verwerkt die niet voedselveilig werden gekeurd. Maar dit gaat dan enkel over producten die niet bedoeld zijn voor kinderen.
Wil je meer weten over de veiligheid van onze producten? Bekijk dan zeker onze pagina over veiligheid!

Zijn jullie producten makkelijk in onderhoud?

Ja!
Siliconen kralen hebben de eigenschap om nogal wat stof aan te trekken. Maar je kan ze makkelijk schoonmaken aan de hand van een klein beetje (lauw) water. Een vochtig doekje zonder parfum (bv. Naïf) werken ook prima! Nadien goed aan de lucht laten drogen.
De houten onderdelen kan je makkelijk onderhouden door ze regelmatig voorzichtig in te smeren met een druppeltje natuurlijke olie (bv. kokosolie). De olie even laten intrekken en het is weer als nieuw.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja!
Bestellingen kunnen afgehaald worden. Zodra je bestelling klaar is, contacteren wij je om een afspraak te maken voor afhaling.

Kan mijn bestelling opgestuurd worden?

Ja!
Wij verzenden bestelling altijd via Bpost. Indien mogelijk verzenden wij in een brievenbuspakket. Dit betekent dat het pakketje in de brievenbus past en je dus niet thuis hoeft te zijn om het te ontvangen. Als je bestelling of product te groot is, kiezen we voor pakketpost van Bpost. Dit betekent dat het niet in een gewone brievenbus past.

Kan ik twee identieke producten verkrijgen als het niet op de webshop staat?

Ja!
Wij streven ernaar om unieke producten om onze webshop te zetten, maar als je graag twee identieke producten wenst, zullen wij er alles aan doen om dat voor jou mogelijk te maken. In dat geval adviseren wij je om contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Kan ik veilig betalen?

Ja!
Je kan online betalen via Bancontact. Dit is de meest gebruikte betaalmethode.

Kan ik korting krijgen?

Ja!
Veel producten worden goedkoper als je ze combineert. Bijvoorbeeld een speenkoordje met bijpassend bijtspeeltje of een wijnstopper met bijpassende flesopener. Dit wordt ook weergegeven onder het geselecteerde product.
Heb je een kortingscode? Deze kan je ingeven bij het doorlopen van het bestellingsproces alvorens af te rekenen.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten leveren?

Ja!
Is jouw bestelling een cadeautje voor iemand speciaal? Dan kan jij je bestelling laten leveren op een ander adres. Je kan dan ook een boodschap achterlaten voor die persoon. Wij zorgen er dan voor dat zowel de bestelling als de boodschap goed terecht komen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja!
Producten die niet gepersonaliseerd of op maat gemaakt werden kan je retourneren. Wij verwijzen je hiervoor graag door naar onze algemene voorwaarden.

Kan ik een product laten personaliseren?

Ja!
Speenkoorden en hangertjes kunnen gepersonaliseerd worden met initialen of een naam. Wij gebruiken hiervoor steeds houten letterkralen.
Opgelet: afhankelijk van de lengte van de naam, passen wij het gekozen ontwerp aan.