Cadeautjes

December is cadeautjesmaand: de Sint komt langs, het is Kerst en met wat geluk is er ook nog een verjaardag te vieren. Wij hebben alvast geluk en vieren drie keer feest die maand. Of we dat leuk vinden? Uiteraard zijn feestjes leuk, maar alles zo kort op elkaar in slechts 31 dagen… Het is soms te veel van het goede en geloof mij, ik kan het weten.

Wat koop je ook altijd? Welk cadeau is leuk en/of nuttig? Waarmee zal echt gespeeld worden, wat zal echt gebruikt worden? Ik probeer mijzelf die vraag echt te stellen alvorens iets te kopen. Zo kocht ik ooit samen met mijn zus enkele boekenkasten voor ons vader. Een maand voor Kerst werden ze gehaald én geïnstalleerd. Dat was praktisch, hij had er nodig, dus een topcadeau toen!
Voor mijn schoonmoeder kocht ik ooit een kookboek van Jeroen Meus, gesigneerd op de boekenbeurs. Ook ruim op voorhand, maar ze was er -als superfan- wel héél blij mee en dat is wat je wil.

Voor baby’tjes vond ik dat zelf altijd mega moeilijk, tot ik zelf een baby kreeg en enkele jaren later babyspulletjes begon te maken. Ik had toen een veel beter idee van wat leuk én nuttig zou zijn. Zo kwam ik op het idee om onze cadeausetjes te maken: een setje met hierin een speenkoord, een bijtspeeltje/rammelaar en een bijtfiguur naar keuze. De speenkoord kan gebruikt worden om het tutje aan te hangen, maar ook om een knuffel of bijtspeeltje aan te hangen. Dus ook heel handig voor baby’s die geen tutje nemen! De bijtspeeltjes zijn sowieso super handig, want elke baby komt op een bepaald moment in die mega vervelende fase van tandjes krijgen. Ze bijten dan echt op alles, maar een bijtspeeltje is dan wel veel beter dan jouw vingers, toch?

Onze cadeausetjes zijn te verkrijgen in verschillende leuke kleurtjes. Het bijtfiguurtje mag je zelf kiezen, want er zijn telkens enkele opties mogelijk. En zoals altijd: vind je niet helemaal je ding, dan contacteer je ons gewoon. Wij maken altijd met plezier iets wat jij wel helemaal perfect vindt! Klik hieronder op de foto om naar de gewenste set te gaan voor meer info!

Wij hebben trouwens ook een leuk cadeautje voor grotere kindjes: de DIY-box voor ritshangertjes is een topper! Hiermee maak je zes ritshangertjes helemaal zelf en kunnen er verschillende items gepersonaliseerd worden zoals een boekentas, een pennenzak, een jas… Voor de ouders is een leuke set van flessenopener en flessenstop een tof cadeau, of een sleutelhangersduo. Een bedrukt item kan zowel voor groot als klein. Ook daarvoor kan je bij ons terecht!

Maak van die cadeautjesmaand een leuke maand vol fijne herinneringen en leuke, maar vooral nuttige cadeautjes!

Bekijk onze volledige categorie cadeautjes hier.

Liefdevolle groetjes
Sofie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *