Kralenadvies

De juiste kraal kan echt het verschil maken!

Soms is het moeilijk om te kiezen, soms gaat dat helemaal vanzelf. Vaak hangt het af van onze gemoedstoestand of gewoon van ons karakter. Sommige mensen zijn gewoon beter in keuzes maken dan anderen. En dat is helemaal oké. Ons kralenadvies is er namelijk voor iedereen. Wij bieden namelijk drie verschillende opties aan wat betreft ons kralenadvies en ze zijn allemaal gratis…

1. Je maakt je keuze aan de hand van onze kralenkiezer

Ben jij wel goed in het kiezen van kleuren en figuren voor jouw accessoire(s)? Dan is onze kralenkiezer ideaal voor jou! Deze download je gewoon op je smartphone of pc en je kiest in alle rust thuis vanuit je zetel welke kralen jij wil. Heb je gekozen? Laat het ons dan even weten en dan gaan wij meteen voor jou aan de slag!

2. Je maakt een afspraak bij ons

Ben jij niet zo goed in keuzes maken, maar weet je ongeveer wel wat je wil? Dan Geen probleem, wij helpen jou met persoonlijk advies in huiselijke sfeer. Dat laatste mag je heel letterlijk nemen, want je maakt gewoon een afspraak en je komt bij ons thuis kiezen wat je wil. Je wordt uiteraard begeleid in je keuze, op die manier kan je er zeker van zijn dat je geen gekke combinaties gaat maken waarvan je achteraf denkt ‘wat is dit’.

3. Je bezorgt ons een foto en wij kiezen

Ben jij iemand die geen zin of geen tijd heeft om te kiezen, maar weet je wel dat het accessoire moet passen bij bijvoorbeeld het geboortekaartje of de favoriete knuffel van het kindje? Stuur ons dan gewoon een zo goed mogelijke foto door van dat kaartje of die knuffel. Wij zoeken dan op basis van die foto de best passende kralen en gaan daarmee aan de slag. Minder werk voor jou en al helemaal geen keuzestress.

Fijne extraatjes voor iedereen

  • Wij zijn ervan overtuigd dat deze service een mooie extra is die wij bieden en wij doen dit met liefde. En aangezien liefde gratis is, is deze unieke service dat ook. 😉
  • Heb je advies ingeschakeld, maar twijfel je nadien toch over je aankoop? Geen probleem, even goede vrienden. Je bent niet verplicht om tot aankoop over te gaan. Al is het wel fijn natuurlijk, want zo’n service vraagt enorm veel tijd van onze kant.
  • Wij werken niets definitief af zonder jouw goedkeuring. Dat wil zeggen dat wij altijd voorbeeldjes maken met de door jou gekozen kralen en hiervan foto’s doorsturen naar jou. Pas als jij 100% tevreden bent, werken wij af.

Heb je toch nog vragen of twijfel je over iets van deze unieke service? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij staan altijd klaar om jou zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen.

Liefdevolle groetjes
Sofie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *