Maak een ritshangertje!

Het schooljaar is goed op weg en de eerste korte vakantie is al in aantocht. Tijd dus om al wat activiteiten te voorzien!

Wij ontwikkelden daarom de DIY-box voor ritshangertjes!
Met dit pakketje kan je samen met je kindje(s) (vanaf 3 jaar) kleine juweeltjes maken die ze aan hun jas, boekentas, pennenzak … kunnen hangen. Het is een leuke activiteit waarmee de fijne motoriek mee geoefend wordt. Bovendien is het voor kleine kindjes eentje die snel resultaat levert (wat niet onbelangrijk is).

Voorlopig zijn ze enkel ‘blind’ te verkrijgen. Dat wil zeggen dat je een pakketje krijgt zonder te weten welke figuurkralen er precies in zitten. Zo is het een verrassing voor jou en je kindje(s)! Elk pakketjes bevat materiaal om 6 ritshangertje mee te maken. Bovendien bevat elk pakketje een papieren handleiding én een cadeauzakje voor als je een ritshangertje cadeau wil doen aan iemand anders. Alles wordt geleverd in een plastic doosje dat je ongetwijfeld ook nog wel voor iets kan gebruiken!

Nog een leuk idee: je kan deze pakketjes ook gebruiken als extra activiteit voor op een (verjaardags)feestje! Heb je daarvoor toch liever allemaal dezelfde figuurtjes en kleurkraaltjes (kwestie van in thema van het feestje te blijven en geen ruzie te veroorzaken) of heb je liever een pakketje met bijvoorbeeld materiaal voor 10 ritshangertjes? Dat kan allemaal! Contacteer ons en we zoeken samen naar de beste oplossing voor jou!

Liefdevolle groetjes
Sofie

CategorieënDIY

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *